LUBRICANTS, TECHNOLOGY, PEOPLE

Dr Lubricants

Smeerolie aan de juiste prijs
en betrouwbare levering

DR Lubricants is een verdeler van smeermiddelen, met als voornaamste merk: FUCHS.

Met een focus op advies, service en kwaliteit werkt het team van DR Lubricants nauw samen met de fabrikant om zo zijn klanten telkens op de hoogte te brengen van de laatste evoluties op de markt betreffende smeermiddelen. Denken met en voor de klant is een van de sterke punten die ervoor zorgen dat er goede relaties gemaakt worden met de klant. Een constant streven naar service door snelle en correcte levering van de juiste producten zorgt ervoor dat DR Lubricants naast de producten ook een bepaalde gemoedsrust bij de klanten levert.

Het aanbieden van Fuchs producten valt volledig in die strategie, want Fuchs kopen is zekerheid kopen. De strenge normen en waarden van de Fuchs groep worden overgenomen door DR Lubricants, zodat wij ook als bedrijf een volwaardige partner zijn.

Wenst U meer info over onze producten?
Bel ons op +32(0)56/922 922 of neem contact op !

FUCHS

’s Werelds grootste onafhankelijke smeermiddelfabrikant.

voor elke toepassing, zowel automotive als industriëel, biedt FUCHS u het geschikte kwaliteitsprodukt

Fuchs is wereldwijd actief, produceert en verhandelt smeermiddelen voor quasi alle toepassingen. En dit zowel voor automobiel als voor industrie. Deze Duitse groep wordt in de Benelux vertegenwoordigd door FUCHS Lubricants Benelux, gevestigd te Huizingen. Hier bevindt zich het magazijn voor de lokale markt alsook de grootste productie éénheid voor smeervetten van de groep. Deze geavanceerde productie-éénheid maakt van FUCHS Lubricants Benelux de grootste smeervetten producent van Europa.